***Disclaimer***

***Disclaimer: The Wizard of 'OZ' makes no money at all from 'OZ' - The 'Other' Side of the Rainbow. 'OZ' is 100 % ad-free***

Tuesday, February 21, 2017

Building, Repairing and Burning Bridges

The quality of your life will be dramatically affected by the quality of your relationships.

“Some bridges need to be built; some should be repaired; some should be crossed. And some should be burned. Relationships are important, Save them when you can; leave them when you must.”
--Michael Josephson, WhatWillMatter.com

Iridescent Cube

Iridescent Cube - by Pi-Slices
by Pi-Slices (@phlp), ello
http://pislices.ca/

The Queen - Long to reign over us – Some of the best pictures of Queen Elizabeth II

various photos from around the internet
The Queen - Long to reign over us – Some of the best pictures of Queen Elizabeth II
The Queen - Long to reign over us – Some of the best pictures of Queen Elizabeth II
The Queen - Long to reign over us – Some of the best pictures of Queen Elizabeth II
The Queen - Long to reign over us – Some of the best pictures of Queen Elizabeth II
The Queen - Long to reign over us – Some of the best pictures of Queen Elizabeth II
The Queen - Long to reign over us – Some of the best pictures of Queen Elizabeth II

Earth Hour 60 - Coming soon to a city near you!

It's so very easy to take part. Join us at 8:30pm on 25 March to celebrate our amazing planet. It only takes an hour. Saturday March 25th, 2017 Learn more about Earth Hour 60+






It's so very easy to take part. Join us at 8:30pm on 25 March to celebrate our amazing planet. It only takes an hour. Saturday March 25th, 2017
Learn more about Earth Hour 60+ here

Monday, February 20, 2017

MEN NEVER LISTEN

In a Chicago hospital, a gentleman had made several attempts to get into the men's restroom but it had always been occupied.

A nurse noticed his predicament. "Sir," she said, "You may use the ladies room if you promise not to touch any of the buttons on the wall."

He did what he needed to, and as he sat there he noticed the buttons he had promised not to touch. Each button was identified by letters:

WW, WA , PP and a red one labeled ATR.

Who would know if he touched them?

He couldn't resist. He pushed WW. Warm water was sprayed gently upon his bottom. What a nice feeling, he thought. Men's restrooms don't have nice things like this.

Anticipating greater pleasure, he pushed the WA button. Warm air replaced the warm water.

When this stopped he pushed the PP button. A large powder puff caressed his bottom adding a fragile scent of spring flowers to this unbelievable pleasure. The ladies room was more than a restroom.

When the powder puff completed its pleasure, he couldn't wait to push the ATR button which he knew would be supreme ecstasy.

Next thing he knew he opened his eyes, he was in a hospital bed and a nurse was staring down at him.

"What happened?" he exclaimed. "The last thing I remember was pushing the ATR button."

"The button marked ATR is an Automatic Tampon Remover. Your penis is under your pillow."

Road Rage

GET THE F**K OUT OF THE WAY YOU.... A**-HOLE!!!








Down Arrow






Road Rage

Ever had one of these days?



Click here.

Dogs Don't Use PC's because...

Dog on a pc
Can't stick their heads out of Windows

Fetch command not available on all platforms

Hard to read the monitor with your head cocked to one side

No way to "mark" every website they visit in the normal manner

Can't help attacking the screen when they hear "You've Got Mail"

Fire hydrant icon simply frustrating

Involuntary tail wagging a giveaway they're browsing www.pethouse.com

Keep bruising noses trying to catch that MPEG frisbee

Can't stand that stupid Chuckwagon Screen Saver

No emoticon that signifies tail-wagging

Waiting for the introduction of the Microsoft Opposable Thumb

Three words: "Carpal Paw Syndrome"

Cause dogs ain't Geeks! Now, cats, on the other hand...

Barking in next cube keeps activating voice recognition software

SmellU-SmellMe still in beta test

FTP connection signals sound too much like a doorbell

Annoyed by lack of newsgroup, alt.pictures.masters.leg

Butt-sniffing more direct and less deceiving than online chat rooms

Software "Bells" aren't bad, but the "Whistles" are distracting

Sunday, February 19, 2017

LEARN WOMEN'S ENGLISH

Yes = No

No = Yes

Maybe = No

I'm sorry = You'll be sorry

We need = I want

It's your decision = The correct decision should be obvious by now.

Do what you want = You'll pay for this later

We need to talk = I need to complain

Sure ... go ahead = I don't want you to

I'm not upset = Of course I'm upset, you moron!

You're ... so manly = You need a shave and you sweat a lot

You're certainly attentive tonight = Is sex all you ever think about?

Be romantic, turn out the lights = I have flabby thighs

This kitchen is so inconvenient = I want a new house

I want new curtains = ... and carpeting, and furniture, and wallpaper

Hang the picture there = NO, I mean hang it there!

I heard a noise = I noticed you were almost asleep

Do you love me = I'm going to ask for something expensive

How much do you love me? = I did something today you're really not going to like

I'll be ready in a minute = Kick off your shoes and find a good game on TV

Is my butt fat? = Tell me I'm beautiful

You have to learn to communicate = Just agree with me

I'm not yelling = Yes I am yelling because I think this is important

Woman Running Scared

Things That Make You Say... "HOLY SH*T!"

Beer Lady
Beer Lady

Big Snake!
Big Snake!

Fish in the sink
Fish in the sink

Engine trouble
Engine trouble

Joint and a half!
Joint and a half!

Big Cat!
Big Cat!

Can't hear ya!
Can't hear ya!

Just plain gross!
Just plain gross!

Rose Coloured Glasses

So, you say I see the world through Rose coloured glasses?
Perhaps, I should look at it through Green.....
green for all the jealousy that occurs when people are envious of another's accomplishments.
Or maybe red.....yeah! Red.....
to see all the anger people have and express and hurt others with.
Or maybe Black.....
black so I can hide behind this colour and choose not to see at all.
No I think I'd like Yellow.....
yellow to amplify the sun's rays on the beauty that nature provides.
Or just maybe rose. I think rose is a nice colour.
Rose.....
like a child with rosey cheeks from the cool breath of winter,
or a baby with rosey cheeks who's just awakened from a long nap.
Rose......
rose is a nice colour, it's simple.
And a rose is a most beautiful thing on this earth to see.
So why do you not look
through Rose Coloured Glasses?
Could it be you're afraid to see the
beauty of your world.


--Tina Thurston 1998.

Brain Freeze

Brain Freeze

Try Your Luck!

1. Guess! 2. Guess! 3. Guess!







Answers:

1. "Shotgun"
2. "In One Fell Swoop"
3. "Repeat after me"

Saturday, February 18, 2017

Chinese Zodiac predictions for 2017

 click here to go to MSN
Click above to go to MSN

Quiz Me! - Marvellous Movies!

all about Movies
Answers are below. Grab yer pencils!
Quiz

1. Not even an Oscar could be included in a list of things money can't buy: Whose Oscar, won for playing a glamorous Southern belle, sold in 1994 for more than $500,000?
Katharine Hepburn
Vivien Leigh
Renee Jones
Annette Funicello

#2. For which 2007 musical film did John Travolta get in touch with his feminine side, in order to play the voluptuous Edna Turnblad?
Moulin Rouge!
Grease
Hairspray
Saturday Night Fever

#3. What is a movie preview?
cartoon shown before a movie
another version of a movie
the making of a movie
trailer shown of a movie feature

#4. Which Ridley Scott film includes the memorable quote, 'Are you not entertained?', issued by the lead character to the baying crowd?
Kingdom of Heaven
American Gangster
Hannibal
Gladiator

#5. In the 1990 film 'Pretty Woman', Vivian (Julia Roberts) sends an item of food flying in an upmarket restaurant whilst exclaiming "slippery little suckers!" What is it she is eating and 'throws' at a nearby waiter?
L'escargot (snails)
Cockles
Frog's legs
Meatballs

#6. In the 2012/13 release movie 'Lincoln', who plays Abe?
Hugh Grant
Nicolas Cage
Daniel Day-Lewis
Billy Bob Thornton

#7. What is the ursine named character portrayed by James Gandolfini in the film, "Get Shorty"?
Rabbit
Bear
Hedgehog
Zebra

#8. For what role did 80 year old Jessica Tandy receive a Best Actress Oscar?
Lydia Brenner in "The Birds"
Alma Finley in "Cocoon"
Daisy Werthan in "Driving Miss Daisy"
Beryl Peoples in "Nobody's Fool"

#9. The movie "Apocalypse Now" deals with the effects that war can have on people. However which war did the film's events cover?
American Civil War
World War 2
Vietnam War
World War 1

#10. In Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs," which of the seven dwarfs wore glasses?
Doc
Squinty
Happy
Grumpy

answers

Answers

1. Not even an Oscar could be included in a list of things money can't buy: Whose Oscar, won for playing a glamorous Southern belle, sold in 1994 for more than $500,000?

Answer: Vivien Leigh
The Best Actress Oscar that Leigh won for playing Scarlett O'Hara in "Gone With The Wind" (1939) sold for $563,000 at Sotheby's in New York. She also won an Oscar for "A Streetcar Named Desire" (1951).

2. For which 2007 musical film did John Travolta get in touch with his feminine side, in order to play the voluptuous Edna Turnblad?

Answer: Hairspray
John Travolta donned a wig and a dress in order to play the role of Edna Turnblad, in the 2007 remake of the musical film, "Hairspray". The plot of the film revolves around Tracy Turnblad, an overweight high school student who dreams of dancing on "The Corny Collins Show". After catching the eye of Corny Collins himself, Tracy's dream of dancing on television comes true. There are, however, plenty of ups and downs for her to overcome along the way.

Although renowned for spending a great deal of time deliberating over film scripts, Travolta made his mind up about "Hairspray" pretty quickly. As he told the "New York Times", he didn't want "it to be 'John Travolta plays Edna.' That's not interesting. It had to be something" which he "could go all the way with, disappear in".

3. What is a movie preview?

Answer: trailer shown of a movie feature
Previews are usually shown before a movie is released. Previews are shown before other movies at the theater or on video rentals prior to the film release.

4. Which Ridley Scott film includes the memorable quote, 'Are you not entertained?', issued by the lead character to the baying crowd?

Answer: Gladiator
After putting a rival gladiator to the sword, a bitter and frustrated Maximus demands of the crowd, 'Are you not entertained? Is this not why you are here?'. In response, the fervent masses chant, 'Spaniard, Spaniard'.

5. In the 1990 film 'Pretty Woman', Vivian (Julia Roberts) sends an item of food flying in an upmarket restaurant whilst exclaiming "slippery little suckers!" What is it she is eating and 'throws' at a nearby waiter?

Answer: L'escargot (snails)
The waiter deftly replies that "it happens all the time" - unlikely! Vivian also proceeds to requesting ketchup with her meal and etiquette lessons in which cutlery to use, much to the amusement of her 'date', Edward (Richard Gere).

6. In the 2012/13 release movie 'Lincoln', who plays Abe?

Answer: Daniel Day-Lewis
Hugh Grant played the British PM in 'Love Actually'. Billy Bob Thornton played the visiting US President in the same film. Nicolas Cage had nothing to do with any of them, but he can do a serious role!

7. What is the ursine named character portrayed by James Gandolfini in the film, "Get Shorty"?

Answer: Bear
James Gandolfini sadly passed away on June 19th, 2013. He was a prolific actor in films and television. Gandolfini played the character of Bear in the film, "Get Shorty". However, he is more well known for his portrayal of the ruthless mobster, Tony Soprano.
Gandolfini's role as Bear in "Get Shorty" is not that much of a departure from his other gangster-related roles. Bear is both a stuntman and a reluctant gangster/enforcer, hence the character fit in well with the film's comedy/crime theme.

8. For what role did 80 year old Jessica Tandy receive a Best Actress Oscar?

Answer: Daisy Werthan in "Driving Miss Daisy"
Gregory Peck handed Miss Tandy her Oscar at the 62nd Academy Award Ceremony in 1990. Miss Tandy won for her role as Daisy Werthan in "Driving Miss Daisy". Her speech began with "I never expected in a million years that I would be in this position. It's a miracle."

9. The movie "Apocalypse Now" deals with the effects that war can have on people. However which war did the film's events cover?

Answer: Vietnam War
"Apocalypse Now" was released in 1979, and was directed by Francis Coppola. The lead hero was Martin Sheen as Captain Benjamin L Willard. During the Vietnam War, in the year 1969, he got assigned the top secret mission of terminating (which actually meant killing) the rogue Colonel Kurtz, by his superiors. Colonel Kurtz, played by Marlon Brando, had gone insane and had installed himself as the god of the natives in the jungles of the neighboring country of Cambodia. Colonel Kurtz was primarily guilty of the murder of four South Vietnamese Intelligence agents. The film shows us Captain Willard's triumph over Colonel Kurtz and also the gruesome realities of war along the way.
"Apocalypse Now" was nominated at the 52nd Academy Awards for Best Picture in 1980.
Also in 2001, Mr Francis Coppola released "Apocalypse Now Redux", which had an additional 49 minutes that were cut from the original film due to budgetary constraints.

10. In Disney's "Snow White and the Seven Dwarfs," which of the seven dwarfs wore glasses?

Answer: Doc
Voiced by Roy Atwell in the 1937 animated feature. Even though the Disney people describe him as "often losing his train of thought and bumbling around," Doc was the self-proclaimed leader of the seven Dwarfs.

When you leave baby with Dad

QUIZ ME! - Seeing Stars!

all about Stars
Answers are below. Grab yer pencils!
Quiz

1. In 2009 what famous American actor died from pancreatic cancer?
Patrick Swayze
George Clooney
Matt Damon
Brad Pitt

#2. Which actor, best known as The Fonz, from the TV show "Happy Days", is a New York Times bestselling author for his series of children's stories?
Henry Winkler
Penny Marshall
Ron Howard
Lin Oliver

#3. What Long Island Piano Man, born May 9, 1949 in The Bronx, once aspired to become a boxer before he turned toward a music career?
Billy Joel
Antoine "Fats" Domino
Harry Connick Jr
Liberace

#4. Which of these famous actors with the first name 'Michael' is a woman?
Michael Crawford
Michael Douglas
Michael J. Fox
Michael Learned

#5. Which actress/comedienne, known for her sharp humor, died in September of 2014?
Joan Rivers
Rosie O'Donnell
Lucille Ball
Tina Fey

#6. What actor had the birth name Krishna Pandit Bhanji?
Matt Damon
Ben Kingsley
Troy Donahue
Chevy Chase

#7. What first name do Hollywood actors Travolta, Barrymore, Stamos and Ritter have in common?
Jerry
James
John
Jason

#8. Which of the following was NOT a comedy double-act?
Laurel and Hardy
Abbott and Costello
Morecambe and Wise
Marks and Spencer

#9. Johnny Depp is a popular, versatile actor. In which of these films did he have several teeth capped with gold?
Secret Window
Chocolat
Finding Neverland
Pirates of the Caribbean:The Curse of the Black Pearl

#10. Billie Dove was a popular movie star in the 1920s. She was also an accomplished pilot. Bearing that in mind, who was her fiancé and romantic interest for three years?
Howard Hughes
Michael Gosling
Bruce Spruce
Michael Johnson

answers

Answers

1. In 2009 what famous American actor died from pancreatic cancer?

Answer: Patrick Swayze
Patrick Swayze died in 2009 at the age of just 57. He was made famous by his roles in "Dirty Dancing" in 1987 and "Ghost" in 1990.

2. Which actor, best known as The Fonz, from the TV show "Happy Days", is a New York Times bestselling author for his series of children's stories?

Answer: Henry Winkler
Henry Winkler and Lin Oliver are bestselling authors of a series of 19 short stories designed for slow readers, published by Scholastic, Inc. Ron Howard was Richie in the TV Show, "Happy Days". Penny Marshall played the role of Laverne in the "Laverne and Shirley" TV show. Lin Oliver is the co-author with Henry Winkler of the 19 published children's stories.

3. What Long Island Piano Man, born May 9, 1949 in The Bronx, once aspired to become a boxer before he turned toward a music career?

Answer: Billy Joel
Tired of being bullied, Joel became a boxer winning 22 bouts in a row before losing two. He turned to music after losing his last two bouts and suffering a broken nose in his final fight. In 1999 he was inducted into the Rock and Roll Hall of Fame.

4. Which of these famous actors with the first name 'Michael' is a woman?

Answer: Michael Learned
Michael Learned is an American actress, originally from Washington, D.C. She is most famous for playing Olivia Walton in the 1970s programme "The Waltons".

5. Which actress/comedienne, known for her sharp humor, died in September of 2014?

Answer: Joan Rivers
Born June 8th, 1933, Joan Rivers was sometimes called 'Queen of the Barbed One-liners'. Her acerbic wit made her a polarizing figure. She suffered complications which caused her to go into cardiac arrest while undergoing throat procedures in hospital and died September 4th, 2014.

6. What actor had the birth name Krishna Pandit Bhanji?

Answer: Ben Kingsley
Like Barack Obama, Ben Kingsley was born to a white mother and Kenyan father. Ben's father was of Indian Muslim descent.

7. What first name do Hollywood actors Travolta, Barrymore, Stamos and Ritter have in common?

Answer: John
John Travolta is an actor, dancer and singer. John Barrymore was a legendary stage and screen actor in the early 1900s. John Stamos is a television actor, singer and musician. John Ritter was an actor and comedian.

8. Which of the following was NOT a comedy double-act?

Answer: Marks and Spencer
Marks and Spencer is a British retailer, selling mostly clothing and foodstuffs, founded in 1884 by Michael Marks and Thomas Spencer. Stan Laurel (1890-1965) and Oliver Hardy (1892-1957) starred in almost 100 films together, mostly in the 1920s and 30s, while Bud Abbott (1895-1974) and Lou Costello (1906-1959) were popular in the 1940s and 50s. Eric Morecambe (1926-84) and Ernie Wise (1925-99) were a British double-act best-known for their TV shows in the 1970s and 80s.

9. Johnny Depp is a popular, versatile actor. In which of these films did he have several teeth capped with gold?

Answer: Pirates of the Caribbean:The Curse of the Black Pearl
This film introduced us to Captain Jack Sparrow, a conniving yet somehow appealing pirate. Sparrow is seeking to regain The Black Pearl, his beloved ship, stolen from him by mutinying crewmen who went on to purloin cursed Aztec gold. Johnny Depp took the character and just ran away with it, creating an absolutely original individual who was so quirky that The Powers That Be worried about their investment in the first film. In a clever bartering ploy, Depp went to the extent of having more teeth gold-plated before the filming than he really wanted, so that he could "compromise" by returning some of them to normal. Fortunately for all, his take on the role ended up a huge success. "Captain Jack Sparrow is like a cross between Keith Richards and Pepe Le Pew," Depp said of the character.

10. Billie Dove was a popular movie star in the 1920s. She was also an accomplished pilot. Bearing that in mind, who was her fiancé and romantic interest for three years?

Answer: Howard Hughes
Billie Dove was born Bertha Bohny on May 14, 1903 in New York City; and died December 31, 1997, aged 94. She had many admirers, the most persistent of whom was movie mogul, aviator and reclusive eccentric Howard Hughes, who cast her in a few of his movies. Their three-year romance - and engagement to marry - ended when she left him without ever giving cause. Her Hollywood Walk of Fame star is located at 6351 Hollywood Blvd.